DOBAR SAN - NAMEŠTAJ PO VAŠOJ MERI | O nama
15481
page-template-default,page,page-id-15481,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15560

O NAMA

Fabrika nameštaja „Dobar san“ iz Paraćina, osnovana je početkom 2008 godine, kao samostalna zanatska radionica za proizvodnju i prodaju tapaciranog i pločastog nameštaja.

U poslednjih nekoliko godina Fabrika nameštaja „Dobar san“ beleži intezivan napredak. Tražnja naše robe na tržištu je enormno povećana, što je dovelo do toga da povećamo proizvodne kapacitete.

skup zaposlenih i izuzetno obučenih radnika, učestvuju u proizvodnji garnitura, koja prolazi kroz više faza i na kraju kroz rigoroznu i strogu kontrolu kvaliteta. Tako da je nameštaj koji Vam nudimo izrađen po svim evropskim i svetskim standardima. Potvrdu ovoga možete naći kod naših kupaca (distributera) širom zemlje, kao I u okruženju.

U dosadašnjem radu preduzeće je obimom poslovanja uglavnom zadovoljavalo potrebe domaćeg tržišta, kao I tržišta u okruženju ali zbog izuzetne zainteresovanosti planiramo povećanu proizvodnju.

Cilj kome neprestano težimo je stalno obrazovanje i usavršavanje zaposlenih, modernizacija i osavremenjivanje opreme i proizvodnje, razvoj ekološke svesti kao i povećanje socijalne brige o zaposlenima.

Neka Vas ovaj sajt, koji predstavlja samo deo našeg proizvodnog programa inspiriše da zajedno stvaramo nameštaj poseban i unikatan kao što ste i Vi sami.